Wednesday, November 3, 2010

Pemakanan dalaman yang dr kulit syorkan untuk kulit jadi remaja,gebu dan cerah!

Semasa aku menjalani rawatan kulit muka aku yang rosak akibat pemakaian produk bukan2 nih.....aku bertemu dr wanita yang sangat cantik tanpa secalit makeup dan bedak tau! muka dia mcm baby halus!......aku pun kata.....huhuhuhuuhu dr...mcmmanan nie nak pulihkan kembali kulit saya seperti dulu huhuhuh...dr tu dengan relaks jer pun cakap.....Awin, jangan risau....yang penting awak kena ikut cakap saya....follow ajer langkah saya pasti hasilnyer debomm! fuihhhh bersinar2 mata aku mendengar dr tu cakap.....dia pun kata first....dia bagi pil hormon,pil mati kuman dan pil alahan. semua tu mesti habis dalam 2 minggu. lepas tu dia bagi krim sapu kat jerawat. untuk pencuci aku pakai dermalogica yang lembut.....dr tu tak bagi pakai toner kerana mengeringkan kulit....pastu dr tu bagi pelindung matahari spf 30 dalam bentuk kapsul! lembut dan tidak berminyak!! best giler! sebulan rm40. dia kata lepas pakai uv ni nak pakai bedak pun boleh. tapi dia tak galakkan sgt lah hehehehe......apabila jerawat sume dah mati.....tinggal parut.....dia bagi vitamin E 30,000 untuk hilangkan parut dan kembalikan keanjalan kulit. dalam masa yang sama untuk bentuk balik kulit yang rosak...kembalikan kulit baru yang cantik...pemakanan dalaman perlu ada ...dr itu cadangkan untuk makan PYNOCARE....dr tu pun makan bende tu......bende tu sangat bagus......dr kata kalau aku ikut semua langkah tu.....dalam tempoh 5 bulan akan nampak perubahannya!!!! ......Dr tu kata kat aku TOLONG JANGAN PERCAYA PADA PRODUK YANG BUKAN DALAM KAWALAN DOKTOR...so kepada sesiapa yang ada masalah kulit, silalah berjumpa dengan dr kulit dahulu ye....sebab kosnya lagi murah dari buat rawatan kat tempat ape2 ntah.......hehehehhehe.....ok daaaa owhhh sebelum tu...ini laman web untuk pynocare tu....

http://www.pynocare.com

Fesyen tudung yang murah dan senang

Salam.....helooooo.......wahhh dah lama tak update blog ku yg gonjeng inih hehehehehehe.........well maklum ler aku nih penganggur terhormat yang sedang menanti sinar kecemerlangan masa depan ....hahahhaa....nak kena usaha lah....wohoooo aku usahe ler nih hehehe....owh melalut pulak.....hehehe seperti title kat atas tu ......nak tau tak fesyen ape yang aku guna time raya 2010 dulu? jeng jeng jeng......kos tak sampai rm 20!!!!








hehehehhe.....just perlukan selendang yang bersesuian dengan baju....carik jer kat pasar malam ker...masjid india ker....lepas tu beli anak tudung awning rm10 jer kat masjid india....then....jeng jeng...kamu nampak cantik dan bijak berbelanja!.....sesuatu barang tidak semestinyer yang mahal asalkan kamu bijak menggayakannya! ok selamat mencuba....daaaaa....