Saturday, December 6, 2008

horeeeee!!! dah dapat lesen keta!!!!! hohohohohhohoho

hahahahahaahahah gamabr first time drive kat luar lepas baru dpt lesen keta...hehhheheehe yg kelakar amik dari belakang tuh....iyelah masih first time jadi my niece takut auntie dier hilang tumpuan kalo amek dari depan hahahahahaahahahahahhhaaha......lawak2.......dia tau auntie dia kalut heehehheehehehhe..................erm ape2 pun makin panjanglah kaki auntie dia nih heheheehehehehehehheheeh....HOOOREEEEE!








PEACE...............

Matta-jatuh cinta lagi...hahahaha video klip anak saudaraku Aizat..

One more video post!!! hohohohohohohoh ni video klip aizat....budaknyer comei,bijak dan suka buat rancangan sendiri....Auntie dia pun dah tak terlarat nak melayan karenah dia nih hehehehehhhhe..tapi auntie dia memang cayang cangat kat dia uhuk uhuk.....dia kata nih hadiah untuk cik awin......dia suh cik awin rakam hohohohohhohohoo ader2 ajer si comei nih tau.....so, jom tengok video nih...huhhuhuhuhuhuhu...........................









NI LAH AIZAT

Thursday, December 4, 2008

style....trend remaja muslimah....i like it!!!










ni baju2 yang digayakan oleh finalis dara.com...........Nadnad namanya....kenalan friendster...kiter suka fesyen yang digayakan olehnya.........sesuai dgn remaja muslimah.....comel n sweet kan?? mcm candy tuh hohohohhoho ...hehehehehe.....mempelbagaikan fesyen kan seronok?...heheheheeheh....anyway, thanks Nadiah n gud luck!!!

Tuesday, November 25, 2008

Monyet comei sangat! manja gituh!!!

ni gambar Julie yang Tomeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!



ni adalah monyet yang comei sangat! memang cutie mutie tau! Awin memang respect sangat kat penjaga dia.....ermmm monyet tu namanya Julie......terpisah ngan ibunyer............semasa proses penangkapan monyet liar....cian kan???? ermmmmm...........apa apapun bersyukur cangat sbb monyet nih terpelihara dgn baeknyer....but cian sangat kat ibu dier...mesti dier rindu kan????


video nih diambil masa awin praktikal kat Tasik Perdana....




video


comei kan???????? nak tengok dier......gilah ke taman herba, tasik perdana ye.........pasti suker!!